Lijsttrekker Adrie Bragt

0V1A1718.jpgdinsdag 23 januari 2018 00:00

In de weken voor de gemeenteraadsverkiezingen stellen we iedere week een kandidaat aan u voor. Deze week beginnen we met de lijsttrekker, de nummer 1 van de lijst, huidig wethouder A.C. (Adrie) Bragt.

Graag wil ik mij in dit stukje aan u voorstellen.

Ruim 54 jaar geleden ben ik geboren in Bruchem waar ik nog steeds woon samen met mijn vrouw en de twee kinderen die nog thuis wonen. De oudste drie kinderen zijn getrouwd en daardoor uitgevlogen naar een eigen plekje. Ook ben ik al de trotse opa van twee kleinkinderen.

Van jongs af aan heb ik me al betrokken gevoeld bij het functioneren van de overheid en de relatie tussen de gemeente en de inwoners. Daarbij is mijn stelregel dat de gemeente er moet zijn voor haar inwoners en niet andersom!

Naast mijn politieke betrokkenheid heb ik altijd veel activiteiten verricht in onze plaatselijke hervormde gemeente. Nu is dat moeilijk omdat ik vindt dat dit zich moeilijk verdraagt met mijn werk als wethouder van de gemeente Zaltbommel. Als wethouder moet je immers voorkomen dat er sprake kan zijn van belangenverstrengeling.

Voor de verkiezingen van 2018 ben ik door de leden van de ChristenUnie gekozen als lijsttrekker. Ik heb er echt zin in om de verkiezingen in te gaan met een mooi programma en een geweldige lijst van kandidaten. Ik ben blij dat we prima mensen hebben kunnen vinden die zich voor de christelijke politiek willen inzetten. Ik vind het daarbij belangrijk dat we een mooie spreiding hebben over de diverse kernen van onze gemeente.

Al met al heb zie ik uit naar d.v. 21 maart 2018 en hoop op een goede uitslag!

« Terug

Reacties op 'Lijsttrekker Adrie Bragt'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.