ChristenUnie Zaltbommel klaar voor verkiezingen 2018

logo_gr2018_defvrijdag 01 december 2017 10:35

Kandidatenlijst ChristenUnie Zaltbommel bekend.

Op 21 november heeft de ledenvergadering het verkiezingsprogramma en de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 vastgesteld.

De ledenvergadering stond in het teken van de voorbereidingen op de gemeenteraadsverkiezingen van 2018. De leden hebben het verkiezingsprogramma met de titel ‘partij in de samenleving’ vastgesteld.

Daarna kwam de kandidatenlijst aan de orde. Die is ongewijzigd aangenomen door de vergadering. Daarmee stemden de leden in met de voordracht van het bestuur om Adrie Bragt opnieuw tot lijsttrekker te benoemen.

In de top-acht van de kandidatenlijst is gekozen voor zowel stabiliteit als vernieuwing. Met de inbreng van nieuwe kandidaat-raadsleden willen wij de ingezette stabiele lijn voortzetten, om ook in de periode 2018 – 2022 bij te dragen aan een zorgvuldig bestuur van onze gemeente. Naast Adrie Bragt op 1 vinden we Kees Kesting (Zaltbommel) op 2, en op 3 Gilco Grandia (Aalst). Op nummers 4, 5 en 6 nieuwe gezichten t.w. Bart van Selm (Brakel), Mathilde de Hart (Zaltbommel) en Wouter Jan Schouten (Gameren). Het huidige raadslid Leon van den Dool (Nederhemert) op 7 en op 8 Gerrie Quivooij uit Bruchem.

Met deze samenstelling beoogt de ChristenUnie Zaltbommel een goede afspiegeling te zijn van de veelzijdige samenleving die Zaltbommel kenmerkt en rijk is.

De komende raadsperiode wil de ChristenUnie in de volle breedte van de Bommelse politiek verantwoordelijkheden nemen en haar standpunten uitdragen. Met deze kandidaten en het verkiezingsprogramma stellen zij alles in het werk om dat te kunnen realiseren.

De volledige kandidatenlijst en het verkiezingsprogramma vindt u terug op de website van de ChristenUnie Bommelerwaard, zaltbommel.christenunie.nl menu verkiezingen; https://zaltbommel.christenunie.nl/page/5664 

« Terug