Even voorstellen... nr. 8 Gerrie Quivooij

0V1A1678.jpg
0V1A1628.jpg
Door Gilco Grandia op 14 februari 2018 10:33

Even voorstellen... nr. 8 Gerrie Quivooij

In de weken voor de gemeenteraadsverkiezingen stellen we iedere week een kandidaat aan u voor. Deze week, nummer 8, Gerrie Quivooij.

Ik ben Gerrie Quivooij - Westra en woon in Bruchem. Getrouwd en onze 5 kinderen zijn inmiddels na hun studie in diverse steden in het land gaan wonen. Ik ben geboren en getogen in de Bommelerwaard en woon hier met veel plezier. Als boerendochter voel ik me verbonden met het platteland, ik ben geen stadsmens. Ik ben werkzaam in de zorg en heb zowel in ziekenhuizen als in de thuiszorg gewerkt in diverse functies.

Kerkelijk ben ik meelevend met de Hervormde Gemeente van Bruchem. In mijn vrije tijd volleybal ik graag en als er natuurijs is  gaan de schaatsen snel aan.

Uit maatschappelijke betrokkenheid  wil ik graag mijn steentje bijdragen aan de lokale politiek en vind de ChristenUnie de partij die daar de juiste invulling aan kan geven.

Ik hoop dat we in onze gemeente met goed christelijk sociaal beleid de belangen van inwoners en bedrijven mogen dienen voor een gezonde en sociale samenleving, waarin plaats blijft voor de christelijke normen en waarden en met oog voor werkgelegenheid en milieu.

Deel dit bericht

Labels: ,