Even voorstellen... nr. 5 Mathilde de Hart

0V1A1721.jpg
0V1A1628.jpg
Door Gilco Grandia op 1 maart 2018 15:50

Even voorstellen... nr. 5 Mathilde de Hart

In de weken voor de gemeenteraadsverkiezingen stellen we iedere week een kandidaat aan u voor. Deze week, nummer 5, Mathilde de Hart.

Ik ben Mathilde de Hart en ik ben getrouwd met André Kaasjager en samen met onze drie kinderen wonen we in Zaltbommel. Ik ben kerkelijk betrokken bij de Gereformeerde Kerk in Zuilichem, waar ik ruim tien jaar heb gewoond. Zowel in de stad als op het platteland voel ik me thuis. Ik geniet iedere dag van de prachtige omgeving waarin wij hier wonen.


Naast mijn werk bij een inkoopcoöperatie voor zorginstellingen, vind ik het belangrijk om tijd vrij te maken voor vrijwilligerswerk. Voorbeelden hiervan zijn de Diaconale Werkgroep, het Zomertoetje (kinder- en tienerkamp) en het fungeren als official van de KNZB bij diverse wedstrijden.


Ik herken me in de standpunten van de Christenunie, zoals omzien naar elkaar, waardevol ouder worden, investeren in duurzame energiebronnen en een groene en schone leefomgeving. Een partij die haar standpunten baseert op de bijbel. Ik wil me via de lokale politiek ervoor inzetten dat iedereen volwaardig mee kan doen in onze samenleving en dat we ervoor zorg dragen dat er een toekomst is voor de volgende generatie.

Deel dit bericht

Labels: ,