Even voorstellen... nr 4 Bart van Selm

0V1A1666.jpg
0V1A1628.jpg
Door Gilco Grandia op 28 februari 2018 12:46

Even voorstellen... nr 4 Bart van Selm

In de weken voor de gemeenteraadsverkiezingen stellen we iedere week een kandidaat aan u voor. Deze week, nummer 4, Bart van Selm.

Ik ben Bart van Selm, 37 jaar en gelukkig getrouwd met Adrien van Selm - van der Vliet. Wij wonen samen met onze twee prachtige jongens in Brakel, de plaats waar wij geboren en getogen zijn. Binnenkort hopen wij ons derde kindje te verwelkomen.

Gelukkig helpt het enorm dat wij allebei ondernemend zijn en goed kunnen plannen. Ons gezin is natuurlijk het allerbelangrijkste en in de tijd die overblijft willen wij ook onze eigen bijdrage leveren aan de maatschappij, als mens en als ondernemer.

Adrien heeft een bloeiende fysiotherapiepraktijk en ik houd me bezig met het verwezenlijken van grensverleggende drijvende bouwprojecten met mijn eigen bedrijf.

We zijn verbonden aan de Hervormde gemeente in Brakel en ik mag de Stichting Thuisfront Vertaalwerk voorzitten. Ik vind het mooi om naast kerkelijk betrokken te zijn ook betrokken te zijn bij alle mensen met wie wij samen dit stukje Nederland delen.

Het is belangrijk dat de Christelijke achtergrond van veel inwoners niet alleen te zien is in de kerk, maar ook terug te zien in is de gemeentelijke politiek.

Het is mijn ambitie om samen met de bewoners en de mensen van de ChristenUnie, onze mooie gemeente zodanig te helpen en in te richten dat er een milieu ontstaat waar iedereen zich thuis én erkent kan voelen. En daarom heb ik voor de ChristenUnie gekozen en daarom hoop ik dat u ook kiest voor de ChristenUnie op 18 maart.

Deel dit bericht

Labels: ,