Eerste hulp bij Stemwijzer

SmartSelectImage_2018-02-12-15-38-00.png
Leon
Door Leon van den Dool op 19 februari 2018 13:15

Eerste hulp bij Stemwijzer

Nietsvermoedend vulde je de Stemwijzer in. En toen kwam daar opeens ChristenUnie uit… Wat nu?! Het komt goed, we hebben blijkbaar meer gemeen dan u denkt. Mogelijk weet u zich niet direct aangesproken tot de christelijke signatuur. Maar als ChristenUnie werken wij juist vaak samen met mensen van heel andere achtergronden. Het gaat ons om de inhoud en goede politici. Als je vergelijkbare idealen hebt, stap je over eventuele vooroordelen heen en help je dit land verder.

Wij komen, met uw steun, op voor een waardevolle samenleving, waar mensen elkaar ontmoeten, er keuzevrijheid is qua scholen en zorg, en men verantwoordelijkheid neemt voor milieu en het leven. Dit zijn idealen die een breed publiek aanspreken zowel binnen als buiten onze vaste achterban. Een mooi voorbeeld waarin de ChristenUnie vasthoudt aan haar principes en zich maximaal inzet voor de samenleving is het manifest ‘Waardig Ouder Worden’. De ChristenUnie, fel tegenstander van uitbreiding van de euthanasiewet, stelde dat document op samen met Omroep Max en ouderenbond KBO-PCOB. Het plan gaat niet specifiek over euthanasie, maar bevat allerlei voorstellen om te voorkomen dat ouderen hun leven als voltooid ervaren.

Zowel lokaal als landelijk maken wij ons daar hard voor. Hetzelfde geldt voor de rustdag, de ChristenUnie wil in deze mensen de rust en vrijheid geven om op een dag niets te hoeven, ChristenUnie Zaltbommel:"We willen de kleine ondernemer niet verplichten om te werken."

Zie ook: https://www.trouw.nl/home/de-christenunie-stelt-waarden-boven-zetelwinst~aa3c0781/

Deel dit bericht

Labels: , , , ,